05.01

Впевнений початок нового року: Mercedes-Benz представляє MBUX Hyperscreen

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), повідомляє: світова прем’єра MBUX Hyperscreen відбудеться 7 січня на онлайн-платформі Mercedes me media.

У 2021 р. Mercedes-Benz відкриває нову главу в історії взаємодії між автомобілем та користувачами: завдяки штучному інтелекту екран MBUX Hyperscreen відкриває нові можливості з індикації та управління інформаційно-розважальними функціями, функціями забезпечення комфорту, а також функціями, що стосуються руху автомобіля. Великий вигнутий блок дисплеїв наділяє інтер’єр унікальною естетикою – для водія та переднього пасажира досвід цифрової взаємодії є настільки ж емоційним, як й інтуїтивно зрозумілим та таким, що не потребує зусиль. Екран MBUX (Mercedes-Benz User Experience) Hyperscreen, який дебютує у якості опції для повністю електричного седану класу «люкс» EQS, поєднує в собі емоційний інтелект та надзвичайну здібність до навчання.
 
Світова прем’єра MBUX Hyperscreen відкриє завісу над цифровою основою флагманської моделі Mercedes-EQ – прогресивного представницького седану EQS. До формату онлайн-презентації зможуть долучитися представники ЗМІ у прямому ефірі на платформі Mercedes me media: трансляція світової прем’єри розпочнеться у четвер, 7 січня 2021 р., о 15:00 (за київським часом) у спеціальному розділі за посиланням: https://media.mercedes-benz.com/MBUXhyperscreen. Після завершення запис відео буде доступний за запитом.
 
Автомобіль Mercedes-Benz з екраном MBUX Hyperscreen вперше буде представлений на Міжнародній виставці споживацької електроніки CES 2021, яка відбудеться з 11 по 14 січня у Лас-Вегасі (США). Прес-конференція Mercedes Benz на CES стартує 11 січня 2021 р. о 18:00 (за київським часом). До 8 січня представники ЗМІ можуть подати заявку на акредитацію через веб-сайт CES і таким чином отримати можливість долучитися до прес-конференції Mercedes-Benz. Це посилання також є у спеціальному розділі для ЗМІ.
 
Ола Калленіус, голова правління Daimler AG та Mercedes-Benz AG, разом з Вірою Шмідт, головою підрозділу Передового цифрового дизайну Mercedes-Benz, а також Саджадом Ханом, членом правління Mercedes-Benz AG та головним технічним директором, презентують MBUX Hyperscreen за всіма аспектами: від управління та принципу роботи до матеріалів, дизайну та технічних деталей. Глядачі матимуть уяву про систему, її унікальні особливості та розробку.
 
Одночасно із світовою прем’єрою представники Mercedes-Benz на онлайн-платформі Mercedes me media нададуть для завантаження додаткову інформацію у форматі відео, графічної документації та зображень. Окрім цього, буде можливість поставити питання представникам прес-служби Mercedes Benz.