11.11

Kia запускає лінійку фірмових моторних олив

Компанія Kia Motors Europe (KME) оголошує про старт продажів фірмових моторних олив Kia, призначених для автомобілів з атмосферними і турбованими двигунами. Оливи, покликані забезпечити довговічність і розрахункову віддачу моторів Kia, будуть доступні в салонах і на сервісних станціях офіційних дилерів корейського бренду в Європі. 

Компанія Kia Motors виводить післяпродажне сервісне обслуговування автомобілів на новий рівень завдяки запуску фірмової лінійки оригінальних моторних олив. Нові продукти з самого початку спроектовані для оптимальної роботи в атмосферних і турбованих двигунах Kia, продовжуючи термін життя мотора, а також дозволяючи йому в повному обсязі реалізувати закладені в нього характеристики.

 

У зв'язку з тим, що дедалі збільшується обсяг випуску автомобілів Kia, оснащених сучасними, часто малолітражними турбованими моторами, підвищується роль якісної моторної оливи з низькою в'язкістю, покликаної максимізувати ефективність силових установок, в тому числі і гібридних.

 

Лінійка оригінальних олив Kia розрахована на широку номенклатуру дизельних і бензинових моторів від літрового 1.0 T-GDI до потужного 3.3-літрового твін-турбо, що приводить в рух вражаючий Kia Stinger. У переліку присутні продукти з наступними параметрами: 0W30 C2, 5W30 C3 & A3 / B4, 5W40 і 10W40.

В Україні дебют оригінальних моторних олив Kia очікується на початку 2020 року.