05.06

Не проґав свій шанс зафіксувати вигідну ціну на твій новенький кросовер KIA SPORTAGE

Як відомо, офіційний дистриб’ютор бренду Kia в Україні, компанія «Фалькон-Авто», що входить до структури Корпорації УкрАВТО продовжує дію спеціальної пропозиції на свій беззаперечний бестселер KIA Sportage до 22 червня 2020 року. Наразі вигода на всі  комплектації сягає 1000 Євро.

Дбаючи про шанувальників Sportage, компанія «Фалькон-Авто» надає їм унікальну можливість зафіксувати ціну на свій омріяний  KIA Sportage, який перебуває у виробництві, зі збереженням ціни для клієнта до моменту поставки автомобіля в Україну і укладення основного договору купівлі-продажу.

Отже, при укладенні попереднього договору на купівлю автомобіля KIA Sportage та внесенні передплати у розмірі від 10% вартості автомобіля, валютний еквівалент вартості автомобіля не змінюватиметься до моменту доставки на склад дилера.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати, звернувшись до будь-якого офіційного дилера KIA в Україні. Поспішайте, кількість автомобілів обмежена!

Нагадаємо, що Kia Sportage, один з найбільш популярних кросоверів в Україні протягом кількох останніх років, в рамках дії спеціальної пропозиції коштує від 15 990 Євро*, при цьому сума вигоди** складає 1000 Євро*. Йдеться про SUV 2020 року випуску у комплектації Classic (Класік) з бензиновим двигуном 1.6 та механічною 6-ступеневою коробкою передач.     Докладніше про комплектації та спеціальні ціни на Kia Sportage доступні за посиланням https://cutt.ly/eyI1cLI


* Ціни і сума вигоди, включаючи ПДВ, станом на 05.06.2020 р. Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті www.kia.соm/ua в день виписки рахунку-фактури.


** Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до:  09.05.2020.